Opfølgning på fiberprojekt

02.
feb.
2020
Fibernet
Gigabit

Gigabit

Gigabit har udsendt en foreløbig projektplan. Pt er projektet forventet at være klar i maj 2021, herunder kan du læses deres udmelding.

Mvh BestyrelsenFra Gigabit.dk


Kære kunde i Annisse Nord,

Et nyt år er blevet skudt i gang, og maskinerne er i fuld gang igen.


Desværre gik 2019 ikke helt, som vi havde forudset.

Markedet for fibernet eksploderede.

Det betød, at der kom en større efterspørgsel på ressourcer i branchen - særligt i forhold til gode og kompetente folk. Det presser hele branchen og for os har det krævet ekstra ressourcer i forhold til samgravninger og i ‘kampen’ om arbejdskraften.


Til trods for disse udfordringer, er det stadig lykkedes os at øge vores kapacitet i 2019. Desværre er det dog ikke nået det niveau, som vi havde forventet på nuværende tidspunkt.

Vi arbejder stadig målrettet på at øge vores kapacitet, men vi erkender, at det får en betydning, at vi ikke er dér, hvor vi havde forventet.


Det kommer desværre til at påvirke dit projekt.

I det vedhæftede kan du se, den foreløbige projektplan for dit projekt. Her kan du se, hvornår vi forventer at gå i gang med de forskellige faser.


Du kan se, at vi forventer at starte med at søge gravetilladelser i november 2020 og at jer, som er tilmeldte nu, vil være online i maj 2021.


Vi beklager meget, at det er denne udmelding, som vi er nødt til at give. Vi har undersøgt alternative muligheder, men det er desværre ikke noget, som har båret frugt.


Vi understreger, at vi fortsat har stort fokus på at optimere vores nuværende processer og udvide Gigabit.

Det betyder, at de datoer, som her er meldt ud, beror på vores nuværende hastighed. Vi forventer stærkt, at der kommer til at ske meget i den næste periode, men i retroperspektiv vil vi hellere være pessimistiske nu, og forhåbentligt senere kunne melde noget positivt ud.


Som nævnt så er en primær udfordring at få kompetente kollegaer. Hvis du kender nogen, som kan være interesserede i at udrulle fibernet, så kan man til enhver tid finde vores opslag her, eller blot sende en uopfordret ansøgning med CV til job@gigabit.dk.


Hvis dette giver anledning til spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at svare på denne mail eller give os til kald på 7199 2230.


Vi har fuld forståelse for, hvis denne udmelding kan give frustrationer. Vi gør selvfølgelig, hvad vi kan for at få dig online hurtigst muligt.

Vi beklager meget situationen, og det er denne udmelding, vi er nødt til at komme med, men vi ser meget frem til at få alle jer kunder i Annisse Nord online snarest!


Venlig hilsen

Gigabit.dk

Se handlingsplanen her

Gigabit Handlingsplan - Annisse Nord

Gigabit Handlingsplan - Annisse Nord