Opfølgning på fiberprojekt 18-11-2020

18.
nov.
2020
Fibernet

Gigabit er kommet med en opdatering på fibernet i Annisse Nord
De skriver følgende


Kære kunde i Annisse Nord,

 

Først vil vi gerne undskylde, hvis du har ventet på en udmelding fra os. 

 

Vi har ventet på en afklaring, som desværre lader vente yderligere på sig. 

 

Som flere måske ved, så har Onefiber meldt sig på banen som en mulig spiller i dit område. De har dog ikke endeligt bekræftet, at de udruller fibernet her. 

 

Vi ønsker at sikre, at du får hurtigst muligt fibernet, og vi ikke ender i en situation, hvor vi kommer til at spænde ben for hinanden og trække udrulningen i langdrag. 

Vi er derfor gået i dialog med dem og er ved at undersøge hvilke muligheder, vi har. 

 

For nu skal du ikke foretage dig yderligere, og vi sender en opfølgningsmail så snart, vi ved noget konkret og senest i midten af december. 

 

Kan du regne med, at fibernettet kommer?

Vi værdsætter meget, at du stadig støtter op om projektet, og vi ønsker helt sikkert fortsat at sikre fibernet til Annisse Nord - lige så længe jeres interesse stadig er der! Uden din og dine naboers opbakning er der ikke fundament for et projekt. 

 

Din bestilling

Da du bestilte din forbindelse, valgte du en abonnementsløsning med 100/100 Mbps. I mellemtiden er vores 100/100 Mbps-produkt blevet opgraderet til 200/200 Mbps, og det kommer selvfølgelig også dig til gode. 

Herudover værdsætter vi som sagt, at du stadig støtter op om projektet, og vi opgraderer derfor din forbindelse yderligere til 1000/1000 Mbps i de første 12 måneder af din aktiv periode - selvfølgelig uden omkostninger for dig. Du kan derfor se frem til at starte op på en endnu hurtigere forbindelse, når vi får koblet dig på! 

 

Vi glæder os meget til at rykke vores maskiner til Helsinge og få udrullet fibernet til dig hurtigst muligt. 

 

Venlig hilsen