Nyt omkring fibernet

18.
dec.
2019
Info, Fibernet
Gigabit.dk

Gigabit.dk

Gigabit har udsendt en e-mail til interessenterne omkring et tidspunkt for hvornår de regner med at have en projektplan klar. Og derfra vil vi få en plan på hvornår der kommer gravkøer ud. 
Når vi hører mere i januar, vil vi sørge for at give besked til alle, så de som ikke har ønsket om fibernet - også kan holde sig orienteret. Hvis man skulle have interesse for hurtigt fibernet kan det nås endnu, læs mere her: gigabit.dk

Mvh Bestyrelsen


Gigabit skriver bl.a. følgende:
Interessen for fibernet er eksploderet. Det har givet og giver os desværre nogle udfordringer med at skalere op i det format, som vi ønsker. Vi er stadig på udkig efter nye dygtige kollegaer, men processen tager længere tid, end vi har regnet med. Vi er derfor ved at få det endelige overblik i forhold til, hvordan vi udnytter vores ressourcer og kapacitet bedst muligt i det nye år.


Når vi når anden uge i januar, vil vi have en projektplan klar for dit område, og vi vil sende den umiddelbart herefter. Vi beklager, at vi ikke har den klar nu, men vi sender den så snart, den er klar.

Planen vil give dig et overblik over de forskellige projektfaser, og hvornår du kan forvente at se vores maskiner hos dig - hvilket vi også ser meget frem til.

Vi ønsker dig og dine kære en rigtig glædelig jul, og vi ser meget frem til at komme til Annisse Nord i det nye år.

 

Venlig hilsen 
Gigabit